Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Norrköping

Vi på Begravningsbyrå Norrköping erbjuder en rad olika tjänster i samband med begravningar. Men vår främsta uppgift är att rycka in där ni inte orkar eller kan själva. Det är ni som avgör vad ni behöver hjälp med – det juridiska, bokningar och beställningar, transporter, catering och trycksaker är några områden där vi kan hjälpa till.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Norrköping.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Vi kan hjälpa dig att planera och genomföra en begravningsceremoni med respekt för er familjs tro eller seder och traditioner. De flesta begravningar sker enligt Svenska kyrkans ordning, men vi har också stor erfarenhet av att arrangera borgerliga begravningar, liksom ceremonier enligt andra trosuppfattningar.

Samordning

Samordning är allt det vi gör för att förberedelserna ska löpa friktionsfritt och smidigt. Bokningar, beställningar och koordination mellan alla inblandade parter. Vi sköter kontakt med Skatteverket, trossamfund, officiant och kyrkogårdsförvaltning. Vi gör också beställningar av blomsterarrangemang, annonser, kista/urna, gravsten mm.

Minnesstund

Minnesstunden är en stark tradition i Sverige. Det ger tillfälle för anhöriga och begravningsgäster att sitta ner en stund med lättare förtäring och prata under lite lättsammare former. Vi hjälper till att planera för minnesstunden och kan även ta hand om eventuell förtäring.

Övriga tjänster

Ovanstående är endast några exempel. Vi kan hjälpa till med allt som behöver göras vid en begravning. Några andra exempel är hjälp vid val av kista, urna och gravsten, utformning av dödsannonser, inbjudningar och tackkort, minnesgåvor, musik via uppspelning eller solist, blomsterfotografering, dödsboförvaltning och mycket annat.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Norrköping.

Enbart Svenska kyrkan i Norrköping har 25 kyrkor, 7 kapell och 23 kyrkogårdar. Till det kommer övriga samfunds kyrkor och andra lokaler. Här ger vi ett urval av alla kyrkor, kapell och begravningsplatser i Norrköping.

Kyrkor i Norrköping

Centrumkyrkan, S:t Olai kyrka, Matteus kyrka, S:t Johannes kyrka, Styrstad kyrka, Hedvigs kyrka, Tingstad kyrka, Östra Eneby kyrka, Kvarsebo kyrka, Krokeks kyrka, Kimstads kyrka, S:t Marias syrisk-ortodoxa kyrka och Immanuelskyrkan.

Begravningskapell i Norrköping

Norra kapellet, Himmelstalunds kapell, S:t Olofs kapell, Matteus kapell, Borgsmo kapell, Kullerstads kapell och Skärkinds kapell.

Begravningsplatser i Norrköping

23 st., bland andra Borgs kyrkogård, Krokeks kyrkogård, Krematorielundens begravningsplats, Kullerstads skogskyrkogård, Matteus begravningsplats, S:t Johannes kyrkogård, Nelsonska begravningsplatsen, Tingstads kyrkogård, Styrstads kyrkogård och Östra Eneby kyrkogård.

Author photo
Erik
Skribent
Erik är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.